4 motive sa te inscrii la HiPos' Challenge

Te-ai gandit vreodata cat de util ar fi un eveniment care sa aduca impreuna specialisti din diferite companii de top, deschisi sa faca sharing de informatie cu tinerii valorosi, aflati la inceput de drum asa cum esti tu? Ei, bine, acest eveniment exista si se numeste HiPos’ Challenge

1. Iti updatezi cunostintele din domeniu

Nu se poate nega importanta materiilor predate in facultate, insa sunt punctele de vedere sustinute de exemple pertinente? Daca vrei sa devii un adevarat specialist in domeniul tau, trebuie sa te pui la curent cu noile practici si directii, pe care nu le gasesti intotdeauna in discursul profesorilor. Exemplele aduse de specialisti care activeaza in zona de business te vor face sa intelegi  legatura stransa intre domeniul tau de activitate si nevoile pe care acesta le acopera, ajutandu-te sa iti formezi o viziune de ansamblu.

2. Poti intalni adevarati mentori

Career Innovation Week are drept obiectiv facilitarea relatiei dintre specialisti si viitorii profesionisti din domeniul economic sau inginerie. De aceea, toate activitatile din cadrul evenimentului iti ofera sansa de a asculta lideri in inovatie, a caror activitate si-a spus amprenta in cadrul companiilor in care activeaza si care sunt deschisi sa impartaseasca cu profesionistii la inceput de drum care sunt do’s si don’ts in profesia lor.



 

3. Descoperi ce iti place

HiPos’ Challenge iti ofera sansa de a afla elemente inedite din zonele de nisa ale domeniului tau, iar, cu aceasta ocazie, poti vedea care sunt specializarile care te atrag mai mult si spre care ti-ai putea indrepta atentia pentru o cariera reusita. De asemenea, vei avea ocazia de a descoperi conexiunile dintre subdomenii si necesitatea dezvoltarii lor.

4. Obtii cunostinte fara efort sustinut

Studentia este, intr-adevar, o perioada care merita traita din plin, dar simpla implicare la orele de curs nu este suficienta. De la activitatile curriculare la obtinerea unui job, care sa fie pe masura asteptarilor tale, este un drum lung. Chiar daca timpul dedicat studiilor nu iti permite sa te preocupi de un job sau un internship, HiPos’ Challenge iti ofera posibilitatea de a aduce valoare adaugata CV-ului tau prin simpla participare la eveniment. Faptul ca esti interesat de ultimele inovatii din domeniul tau, ca ai avut curajul de a interactiona cu specialisti din domeniul tau si ca te-ai alaturat unei comunitati de indivizi cu aceleasi interese ca ale tale ii demonstreaza angajatorului tau viitor ca in perioada studiilor ai fost interesat de dezvoltarea ta profesionala.

Daca esti de parere ca viitorul tau profesional tine doar de gradul tau de implicare, aplica gratuit la HiPos’ Challenge. Nu uita ca intrarea la eveniment se face doar pe baza de preinscriere. 

Va recomandam si:

Cum sa te pregatesti pentru Career Innovation Week